Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Aanbouw woning

Schakel ons in!

Een grotere woonkamer. Of wellicht toch meer speelruimte voor uw kinderen. Meer licht in de kamer. Een aanbouw aan uw woning kan een enorme aanwinst zijn. Denkt u erover na om uw woning van een aanbouw te voorzien? Schakel dan Bouwbedrijf de Winter in.

Een eigen huis

Het hebben van een eigen woning biedt enorm veel mogelijkheden. Van woonkamer tot zolder heeft u de sfeer en uitstraling in eigen hand. De hoeveelheid ruimte van uw woning lijkt echter een aspect waarop u geen invloed heeft. U wilt wellicht meer ruimte voor die keuken met kookeiland. Of door gezinsuitbreiding is meer leefruimte gewenst. Verhuizen lijkt de enige optie. Toch is dit een punt waarop met uw huidige woning veel te winnen valt. Een aanbouw realiseren is een mogelijkheid. Bouwbedrijf de Winter bespreekt graag met u welk type aanbouw het beste bij uw wensen en uw huis past.

Uw klus voor onze rekening

Bouwbedrijf de Winter neemt de werkzaamheden met betrekking tot de aanbouw aan uw woning graag voor haar rekening. Of het nu om het ontwerpen van de aanbouw gaat, tot het uitbreken van de gevel: laat dat maar met een gerust hart aan onze vaklui over.

Aanbouw woning

De voordelen op een rij

Wat is nu eigenlijk het voordeel van een aanbouw aan uw woning?

Dit hebben wij hieronder kort voor u op een rijtje gezet:

  • Creëren van een grotere ruimte
  • Goedkoper dan verhuizen
  • Comfortabeler leven
  • Stijging van de waarde van uw woning

Wij denken met u mee

Bouwbedrijf de Winter denkt graag met u mee. Bij het realiseren van een aanbouw komt een hoop kluswerk kijken. Misschien heeft u zelf niet de kennis en kunde in huis om deze klussen zelf aan te pakken. Laat dit dan ook vooral over aan een erkend en gerenommeerd bouwbedrijf.

Bouwbedrijf de Winter denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en we bepalen samen met u wat de beste oplossing is. Tijdens een kennismakingsgesprek krijgt u een indruk van ons bedrijf, wijzen wij u een vaste contactpersoon toe en stellen wij een open begroting voor u op. Ook stellen wij u op de hoogte van alle geldende regels met betrekking tot veiligheid en milieu. Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat de Winter voor u kan betekenen? Bel dan 018-2338130 voor meer informatie over een aanbouw aan uw woning.