Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Aanbouw

Een aanwinst voor uw huis

Een aanbouw kan een enorme aanwinst zijn voor uw woning. Een grotere keuken of een ruimere speelkamer voor uw kinderen: wie wilt dat nu niet? Wanneer u een aanbouw wilt laten realiseren, schakel dan eens de vaklui van Bouwbedrijf de Winter in.

De mogelijkheden van uw woning

Wanneer u in het bezit bent van een eigen woning, biedt dat enorm veel mogelijkheden. U heeft de uitstraling van uw woning in eigen hand, van aanbouw tot keuken. U denkt echter dat er een aspect is aan uw huis waar u geen invloed op heeft: de hoeveelheid ruimte. Verhuizen naar een grotere woning lijkt de enige uitweg. Toch is dit een punt waarop u veel zou kunnen winnen. Een aanbouw realiseren is de oplossing. U kunt in overleg met ons bouwbedrijf kiezen welk type aanbouw het beste bij uw wensen en huis past.

In een handomdraai een nieuwe uitstraling

Met een aanbouw geeft u uw woning in een handomdraai de uitstraling die u wenst. Bouwbedrijf de Winter neemt deze werkzaamheden graag voor onze rekening. Van bouwtekening tot het uitbreken van de gevel van uw woning tot het opbouwen van de aanbouw: laat dat maar onze professionals over.

De voordelen van een aanbouw

Hieronder hebben wij voor u op een rijtje gezet wat de voordelen zijn van het realiseren van een aanbouw aan uw huidige woning:

  • Goedkoper alternatief dan een verhuizing
  • Creëert een grotere ruimte
  • Vergroting van het leefcomfort
  • Waardestijging van uw woning

Aanbouw

Eerlijk advies

Wij van Bouwbedrijf de Winter staan altijd klaar om met u mee te denken en geven u dan ook altijd een eerlijk en reëel advies. Wij houden bij de bouwwerkzaamheden natuurlijk altijd rekening met de geldende regels op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en milieu. Wij realiseren ons dat een huis voor u ook een thuis moet zijn en we doen er dan ook alles aan om uw woning tot een comfortabele leefruimte om te toveren! Ons bouwbedrijf kent het klappen van de zweep en u kunt de aanbouw van uw woning dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. U wordt zo ontzorgd en wij gaan met liefde aan de slag.

Rond de tafel?

Wilt u weten wat Bouwbedrijf de Winter voor u kan betekenen?

Bel ons gerust op 018-2338130 voor meer informatie. En laten we met een kop koffie bespreken wat we kunnen doen om uw aanbouw te realiseren.