Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Aannemersbedrijf

Een verstandige keuze

Weleens aan een aannemersbedrijf gedacht voor uw project? De woningmarkt trekt aan, er worden meer huizen gekocht en gebouwd en er worden weer toekomstplannen gemaakt. Misschien maakt u voor uzelf ook wel toekomstplannen. Een nieuwe woning? Meer ruimte creëren door middel van een aanbouw? Het inschakelen van een aannemer is dan een verstandige keuze.

Aannemersbedrijf

Uw woonproject realiseren?

Bent u op zoek naar een ervaren aannemersbedrijf dat uw verbouwings-of nieuwbouwproject voor u kan realiseren? Neem dan eens contact op met Bouwbedrijf de Winter.

Ons aannemersbedrijf is een gerenommeerd bedrijf dat onder meer ervaring heeft op het gebied van verbouwingen, renovatie, onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden.

Een greep uit ons aanbod

Van concept tot eindresultaat, aannemersbedrijf de Winter is en blijft het gehele project betrokken. Ook het onderhoud van uw woning of bedrijfspand neemt ons aannemersbedrijf graag voor onze rekening. Bij een complete verbouwing is Bouwbedrijf de Winter een betrouwbare partner.

Het kan echter zijn dat een renovatie ook volstaat. Misschien heeft u zelf een idee in uw hoofd maar door een gebrek aan kennis en kunde bent u niet in staat de klus uit te voeren. Zie hieronder een greep uit het soort klussen die wij voor u kunnen uitvoeren. Mocht uw klus hier niet tussen staan, geen nood.

Wij kijken graag wat wij voor u kunnen doen.

  • Installeren van sanitaire voorzieningen
  • Plaatsen van een dakopbouw
  • Afbouw wanden en plafonds
  • Nieuwe indeling van uw woning

Ons aannemersbedrijf

Het aannemersbedrijf van de Winter heeft al meer dan 25 jaar ervaring. De afgelopen decennia hebben wij veel projecten uitgevoerd en vele tevreden klanten zijn u dan ook al voorgegaan. Wij werken alleen met deskundige vaklui die liefde voor het vak hebben. Geen enkele klus is teveel en ons aannemersbedrijf probeert altijd een passende oplossing naar wens te vinden. Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid. Open communicatie vinden wij belangrijk en wij wijzen u een vaste contactpersoon toe. Hierdoor kunnen geen misverstanden ontstaan.

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat de Winter voor u kan betekenen? Wij hopen u ervan overtuigd te hebben dat u met Bouwbedrijf de Winter een goede keuze maakt. Bel ons dan op 018-2338130 voor meer informatie. Wij als aannemersbedrijf gaan graag met u rond de tafel om een prettige samenwerking te starten.