Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Bouwbedrijf

Goed nieuws!

Door de crisis zijn veel ondernemers met een bouwbedrijf kopje onder gegaan. De tijden van onzekerheid lijken inmiddels voorbij. De woningmarkt trekt aan, er worden meer nieuwe woningen gebouwd en aan directietafels wordt niet langer alleen over risicobeperking gepraat. Men durft weer nieuwe plannen te maken. Goed nieuws dus! Ook Bouw bedrijf de Winter mag voor verschillende klanten mooie projecten realiseren. Lees hier eens wat bouwbedrijven voor u kunnen betekenen.

Realiseer uw droomhuis

U wilt uw droomhuis realiseren of opknappen. Wellicht heeft u zelf niet de kennis of middelen ter beschikking om deze klus zelf aan te pakken. Begrijpelijk want bouwen en verbouwen vereist nauwkeurigheid en precisie. Schakel eens een bouwbedrijf in! Dat scheelt u een hoop werk, zorgen en stress.

Werkwijze

Het bouwbedrijf gaat met u rond de tafel om te bespreken wat uw wensen en voorkeuren zijn. Naar aanleiding van dit gesprek wordt een bouwtekening gemaakt en een begroting opgesteld. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over termijnen en prijzen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vanaf het moment dat u een bouwbedrijf heeft aangenomen om uw klus uit te voeren, is dit bedrijf verantwoordelijk voor het project. Het bouwbedrijf schakelt vaklieden in, en coördineert de bouwactiviteiten.

Ons bouwbedrijf

Bouw bedrijf de Winter heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de bouwbranche. Ons bouwbedrijf is gevestigd in Gouda. Onze vakbekwame medewerkers leveren resultaten van de beste kwaliteit en staan bekend om hun zelfstandigheid, creatieve oplossingen en klantgerichte werkwijze. Wij hebben een veelzijdig aanbod van diensten die wij bij u kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een renovatie, onderhoud of verbouwen van uw woning: u maakt met ons bouwbedrijf altijd een juiste keuze. Nauwkeurige montage en een nette afwerking staan bij ons centraal.

Ons aanbod

Graag geven wij u een overzicht van wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen. Staat uw klus er niet bij? Geen probleem, wij bespreken graag met u uw wensen en voorkeuren.

  • Aanbouw van uw woning
  • Veranderen van de indeling van uw woning
  • Bouwen van een garage of aanbouw
  • Plaatsen van een dakkapel

Bouwbedrijf

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar wat een bouwbedrijf voor uw woning kan betekenen? Neem dan eens contact op met Bouw bedrijf de Winter. Wij zijn gevestigd in Gouda maar ook werkzaam in de regio. Bel ons op 0182338130 voor meer informatie en wellicht mag ons bouwbedrijf ook u als klant verwelkomen!