Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Renovatie

Een goed alternatief

Een renovatie kan een goed alternatief zijn wanneer u besluit uw woning te laten verbouwen. Het is vaak goedkoper dan nieuwbouw en levert naast een een geldbesparing vaak ook een hoop tijdsbesparing op. Ook voor renovaties bent u bij Bouwbedrijf de Winter aan het juiste adres.

Renovatie: een bewuste keuze

Tegenwoordig is nieuwbouw alleen niet meer toereikend om aan de vraag naar huisvesting en andere gebouwen te voldoen. Door bevolkingsgroei en ook de crisis in de bouwbranche moeten bouwbedrijven aan de renovatie van bestaande gebouwen denken en daar innovatief mee om gaan. Door deze gebouwen te renoveren zullen er uiteindelijk meer woningen en panden beschikbaar zijn. Daarnaast is renovatie goedkoper en minder schadelijk voor het milieu dan nieuwbouw. Vaak zijn constructies van gebouwen zonder al te veel werkzaamheden gemakkelijk te vervangen. Op deze manier wordt de levensduur van bestaande gebouwen vergroot. Ook Bouwbedrijf de Winter is zich dit bewust en denkt met u mee wat wij op het gebied van renovaties voor u kunnen betekenen.

renovatie

Onze mogelijkheden

Ook binnen uw eigen woning kan het aantrekkelijk zijn om voor een renovatie te kiezen. Is uw woning aan een opknapbeurt toe? Of wilt u de indeling van uw zolder wijzigen? Dat kan! Bouwbedrijf de Winter is al meer dan 25 jaar specialist op gebied van renovaties en verbouwingen en pakken deze klussen dan ook graag met beide handen aan. Heeft u een idee in uw hoofd maar weet u niet of een renovatie volstaat?

Onze diensten

Zie hieronder een greep uit het soort klussen die wij voor u kunnen uitvoeren. Mocht uw klus hier niet tussen staan, geen nood. Ons bouwbedrijf adviseert u graag over de mogelijkheden.

  • Renovatie van oude plafonds of wanden
  • Vervangen van sanitaire voorzieningen
  • Aanpassen van de indeling van woonruimtes
  • Renoveren van dakkapellen

Wij staan graag voor u klaar!

Wilt u meer weten over de renovatie van uw woning? Heeft in huis of buiten uw huis een klus waar u zelf de kennis en kunde niet voor heeft?

Schakel dan Bouwbedrijf de Winter in. Bel 018-2338130 voor een afspraak en wij gaan graag met u rond de tafel om te bespreken hoe wij u bij uw renovatie van dienst kunnen zijn.