Bouwbedrijf De Winter 0182-338130
slider

Badkamer renovatie

Uw badkamer verbouwen?

Bent u uw huidige badkamer zat? En wilt u uw deze een nieuwe uitstraling geven? Dan is een badkamer renovatie een verstandige keuze. Een renovatie is vaak goedkoper dan complete nieuwbouw en levert naast een geldbesparing vaak ook een tijdsbesparing op. U bent bij Bouwbedrijf de Winter ook voor badkamer renovaties aan het juiste adres.

Een verstandige investering

Een badkamer renovatie is een nauwkeurig klusje. Er moet sanitair geplaatst worden, leidingen moeten worden gelegd, wanden geplaatst en tegels gezet. Dit vraagt op vakkundige kennis.
Wij raden u dan ook aan om de installatie van uw badkamer aan ervaren vaklui over te laten.

badkamer renovatie

Uw droombadkamer

U kunt deze klus dan ook met een gerust hart aan Bouwbedrijf de Winter toevertrouwen. Wij snappen dat een renovatie een investering is. Wij gaan daarom niet over een nacht ijs. In een kennismakingsgesprek brengen wij samen met u nauwkeurig in kaart wat uw wensen en voorkeuren zijn. We maken met u een planning, bespreken materiaalsoorten en kleurkeuze.

Kortom: van ontwerp tot installatie: wij denken met u mee zodat wij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Al jaren een begrip

Bouwbedrijf de Winter is met meer dan 25 jaar ervaring een begrip op verbouw-en renovatiegebied. De afgelopen jaren hebben wij al veel renovaties uitgevoerd en vele klanten een tevreden gevoel gegeven. Onze deskundige vaklui hebben het hart in de bouwbranche liggen en pakken alle klussen met beide handen aan. Open communicatie, korte lijnen en betrokkenheid vinden wij belangrijk. Bij het aannemen van een klus of project zoals een renovatie wijzen wij u een vaste contactpersoon toe die u tijdens de renovatie op de hoogte houdt van de vorderingen.

De renovatie van uw badkamer

Of u nu hulp nodig heeft bij sloopwerkzaamheden, of het installeren van sanitaire voorzieningen: wij nemen deze werkzaamheden u graag uit handen. Bouwbedrijf de Winter kan onder andere de volgende werkzaamheden verrichten op het gebied van badkamer renovatie:

  • Tegels zetten
  • Sanitaire voorzieningen plaatsen
  • Leidingen omleggen
  • Wanden en plafonds plaatsen

Interesse?

Heeft u interesse in het laten renoveren van uw badkamer?

Neem dan eens contact op met Bouwbedrijf de Winter. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel 018-2338130 voor meer informatie over een badkamer renovatie.