Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Aannemer

Betrouwbaar en solide

Bouwbedrijf de Winter is een gerenommeerde aannemer en heeft ervaring op het gebied van renovatie, nieuwbouw, onderhoud en verbouwingen. Dus wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer bij u in de buurt om uw woonproject te realiseren, dan moet u bij de Winter zijn!

Aannemer

Wat doet een aannemer?

Een aannemer is een bedrijf dat de alle werkzaamheden rondom bouw- en klusactiviteiten begeleidt en coördineert. In een contract wordt de prijs en een termijn afgesproken waarbinnen de klus moet worden opgeleverd.

Tijdens het bouwproces heeft de aannemer met allerlei wet-en regelgeving te maken. Er moet rekening gehouden worden met milieu, vergunningen en bouwrecht.

Betrokken van A tot Z

Bouwbedrijf de Winter vindt het belangrijk om het gehele project, van A tot Z betrokken te blijven. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit materialen, deskundige kennis en het mooiste resultaat. Of het nu om een aanbouw, bouw van een nieuwe woning, renovatie van uw keuken of een nieuwe dakopbouw gaat: laat dat gerust aan ons over. U kiest voor Bouwbedrijf de Winter omdat:

  • Solide en betrouwbaar
  • ’Doen waar je goed in bent’ is ons credo
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • Uitgebreide kennis en expertise
  • Aannemer van verschillende soorten bouwprojecten

Voor elke klus de juiste keuze

U maakt met Bouwbedrijf de Winter als aannemer van uw klus een goede keuze. Topkwaliteit tegen scherpe prijzen. De communicatielijnen blijven kort omdat u tijdens de werkzaamheden op de hoogte gehouden wordt door uw eigen vaste contactpersoon. Tijdens het bouwproject is vaak sprake van veranderende omstandigheden maar door onze flexibiliteit en mogelijkheid om snel te kunnen schakelen is dit geen enkel probleem! Ons bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring als aannemer van verschillende bouwprojecten en afgelopen decennia zijn veel tevreden klanten u al voorgegaan. Wij proberen voor elke situatie de meest geschikte aanpak te vinden en service staat hoog bij ons in het vaandel.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij hopen u ervan overtuigd te hebben dat u voor een betrouwbare aannemer bij Bouwbedrijf de Winter moet zijn.

Wij gaan graag met u rond de tafel om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons op 018-2338130 voor het maken van een afspraak.

Hopelijk beginnen wij binnenkort als aannemer van uw klus!