Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Dakkapellen

Het juiste adres voor dakkapellen

Wilt u meer ruimte en lichtinval? Het plaatsen van een dakkapel is hiervoor een goede manier om uw woning te voorzien van meer licht en meer leefruimte. Bouwbedrijf de Winter heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Ieder huis is anders, net zoals iedereen zijn eigen wensen heeft.

Er zijn verschillende soorten dakkapellen en verschillende soorten materialen. U kunt kiezen uit kunststof, houten of aluminium kozijnen. De buitenzijde wordt tegenwoordig vaak bekleed met kunststof materiaal zoals Keralit of Trespa, maar hout en zink zijn ook mogelijk. Wij maken waar uw wensen naar uitgaan!
Naast de standaard dakkapellen bieden wij ook dakkapellen met nokverhoging, dakopbouwen, hoekkapellen en grote dakkapellen van meer dan 8 meter aan. In Gouda en omgeving zijn wij de enige die hoekkapellen maken en plaatsen.

De dakkapellen worden op maat gemaakt in onze werkplaats en ze worden binnen 1 dag op uw dak gemonteerd. Voor sommige dakkapellen is een vergunning nodig, dit kunnen wij ook voor u verzorgen.

U bent welkom om op afspraak een kijkje te nemen in onze showroom. Hier is een voorbeeld dakkapel aanwezig met de verschillende opties en zien hoe de opbouw van een dakkapel is zodat u hier ook meteen een goed beeld bij heeft en uw vragen kunt stellen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Bouw zeker: bouw met Bouwbedrijf de Winter