Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Renoveren

Een allround bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor die ene klus of dat project? Wilt u uw woning laten renoveren? Of is een renovatie van uw keuken gewenst? Bouwbedrijf de Winter is een allround bouwbedrijf waar service, maatwerk en vakkennis hoog in het vaandel staan. Ook voor renoveren maakt u met ons bouwbedrijf een juiste keuze.

Wij renoveren in de omgeving van Gouderak, Berkenwoude, Stolwijk, Reeuwijk, Waddinxveen, Gouda, Capelle aan de IJssel, Krimpen aan de IJssel, Rotterdam en Den Haag.

Streven naar perfectie

Wij pakken klussen als het renoveren altijd doortasten en met beide handen aan. Ons technisch inzicht gecombineerd met oog voor detail maken ons een vakkundig partner bij elke klus of bij elk project. Perfectie is ons streven en wij voorzien uw woning in een handomdraai van een nieuwe uitstraling!

Renoveren: een innovatieve oplossing

Door onder andere de toename in de bevolkingsgroei en de economische crisis wordt er tegenwoordig van bouwbedrijf verwacht innovatief en ruimdenkend te zijn. Nieuwbouw alleen is niet meer voldoende om aan de groeiende vraag naar huisvesting te voldoen. Het renoveren van gebouwen en woningen moet de levensduur van bestaande panden vergroten en is een oplossing voor de toenemende vraag. Het renoveren van panden is niet alleen goedkoper en minder schadelijk voor het milieu, maar vaak ook zonder al teveel werkzaamheden te volbrengen. Bouwbedrijf de Winter is zich hiervan bewust en specialiseert zich dan ook al jaren in renovaties. Zowel binnenshuis- als buitenshuis.

Renoveren

Energiebesparend

Bij het renoveren komt veel kijken. Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie als u bij het renoveren aan energiebesparende maatregelen denkt. U krijgt niet alleen een comfortabelere woning, maar op deze manier kan een renovatie ook nog goedkoper uitvallen dan begroot.

Subsidies worden onder andere verstrekt op zonnepanelen, energiezuinige cv-ketels en isolatiematerialen. Bespreek met Bouwbedrijf de Winter eens de mogelijkheden.

Bespreek de mogelijkheden

Bouwbedrijf de Winter is uw partner bij allerhande klussen. Wij werken snel en efficiënt, zodat u niet langer dan nodig in de verbouwing zit. Wij werken netjes en nauwkeurig. Bekijk hieronder eens de voordelen van ons bedrijf:

  • Persoonlijk en betrokken
  • Uw eigen contactpersoon
  • Korte communicatielijnen
  • Vakkundig
  • Snel en efficïent

Wilt u meer weten over wat Bouwbedrijf de Winter kan betekenen op het gebied van renovaties? Bel dan op 018-2338130 en wij geven u graag uitgebreid advies voor het renoveren van uw woning.