Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Verbouwing

Uw ideale huis

Denkt u na over een verbouwing van uw woning? Is het een langgekoesterde droom om uw ideale huis te realiseren? Maar heeft u zelf de kennis en kunde niet om een verbouwing aan te pakken? Geen nood. Bouwbedrijf de Winter heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen en pakken uw klus dan ook graag met beide handen aan.

Kosten van een verbouwing

Een veelgestelde vraag is: wat gaat de verbouwing mij kosten? U wilt uw geld natuurlijk goed besteden. Hoewel wij geen laagste prijs garantie kunnen geven (een verbouwing kan namelijk altijd duurder uitvallen vanwege onverwachte omstandigheden of externe factoren), zullen wij u altijd en eerlijk adviseren en een open begroting aanbieden.

Wij hanteren te allen tijden scherpe tarieven die wij met u zullen bespreken. In een gesprek voorafgaand aan de klus of het project brengen wij dit met u in kaart. We bespreken tips en adviezen, zodat u weet wat er allemaal bij de verbouwing komt kijken. Ook wanneer u enkel nog aan het oriënteren bent voor uw woning kunnen wij u van advies voorzien. Op deze manier zult u nooit voor verrassingen komen te staan.

Recht op subsidie?

Bij een verbouwing komt veel kijken. Heeft u weleens aan energiebesparende maatregelen gedacht? Wellicht komt u in aanmerking voor subsidie. Op deze manier krijgt u niet alleen een fijner huis, maar kan de verbouwing nog goedkoper uitvallen ook.

Subsidies worden onder andere verstrekt op isolatie en zonnepanelen. Laat u zich eens goed informeren over de mogelijkheden en bespreek met Bouwbedrijf de Winter wat wij hierin kunnen betekenen.

Verbouwing

Verbouwen zonder zorgen

Ons bouwbedrijf denkt van A tot Z altijd met u mee. Wij geven u een eerlijk en reëel advies over uw project. Bij de verbouwing houden wij rekening met duurzaamheid, milieu en veiligheid, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Omdat een huis meer is dan alleen een dak boven uw hoofd zorgen wij ervoor wij van uw huis een thuis maken.

Bouwbedrijf de Winter kent het klappen van de zweep en gaan graag voor u aan de slag!

Een impressie van ons bedrijf?

Wilt u meer weten over wat Bouwbedrijf de Winter voor uw woning kan betekenen? In een kennismakingsgesprek maakt u kennis met onze vaklui en krijgt u een impressie van ons bedrijf. Bel 018-2338130 voor het maken van een afspraak voor uw verbouwing!