Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Bouwbedrijf Waddinxveen

Aannemersbedrijf in Waddinxveen?

Wanneer u een woning heeft gekocht in Waddinxveen, of uw woning wilt gaan opknappen, wilt u dit natuurlijk niet aan het eerste de beste bouwbedrijf of aannemersbedrijf overlaten. Het komt bij een verbouwing op nauwkeurigheid en netheid aan en niet iedere persoon is daar even geschikt voor. Voor het beste bouwbedrijf in Waddinxveen moet u daarom bij Bouwbedrijf de Winter zijn.

Ons bouwbedrijf: verbouwing en renovatie

Ons bouwbedrijf is zowel in de nieuwbouw als in het onderhoud werkzaam. De indeling veranderen van uw woning in Waddinxveen, een nieuwe aanbouw, het renoveren van een toilet, het plaatsen van uw nieuwe keuken of dakkapel: laat dat maar aan de vaklui van de Winter over. Vanwege onze persoonlijke en betrokken manier van werken zijn vele tevreden klanten u al voor gegaan. Van bouwtekening tot eindresultaat denken wij met u mee en geven u eerlijk advies waar nodig.

Het bouwbedrijf in Waddinxveen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de diensten die wij in Waddinxveen voor u kunnen aanbieden. Het kan zijn dat uw klus of project hier niet tussen staat. Geen probleem. Wij gaan bij de eerste kennismaking met u rond de tafel om uw voorkeuren en wensen in kaart te brengen. U krijgt op deze manier een indruk van ons bouwbedrijf. Naar aanleiding daarvan kunnen wij een begroting voor u opstellen. Wij snappen dat u op zoek bent naar de laagste prijs. Echter kunnen wij dit niet garanderen. Een bouwproject kan door verschillende factoren altijd anders uitvallen dan begroot. Wij stellen dan ook altijd een open begroting voor u op en we maken vooraf duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dus voor elke klus kunt u ons bouwbedrijf in Waddinxveen inschakelen.

  • Plaatsen van een dakkapel
  • Nieuwe aanbouw van uw woning in Waddinxveen
  • Verbouwing of renovatie
  • Plaatsen van sanitaire voorzieningen
  • Plaatsen van een nieuwe garage

Bouwbedrijf Waddinxveen

Een prettige samenwerking met onze aannemer

Wij hopen u ook in ervan overtuigd te hebben dat u met Bouwbedrijf de Winter ook in Waddinxveen altijd een goede keuze maakt. Ons bouwbedrijf hoopt op een prettige samenwerking tussen ons als aannemer van uw klus en u als opdrachtgever.

Mocht u meer informatie willen, belt u ons dan gerust op 018-2338130. Wij hopen u dan als bouwbedrijf ook in Waddinxveen van dienst te kunnen zijn!