Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Bouwbedrijf Stolwijk

Het bouwbedrijf in Stolwijk!

Bouwbedrijf de Winter is een erkend bouwbedrijf in de regio Stolwijk. Wij kunnen als aannemer en bouwbedrijf bij Stolwijk grote en kleine projecten realiseren, voor zowel particulieren als bedrijven. Denk aan een renovatie, fundering plaatsen of een aanbouw aan uw woning realiseren. Wij streven naar kwaliteit en klantgerichtheid. En wij denken dat dit het beste bewerkstelligd kan worden door een optimale samenwerking tussen u, de opdrachtgever en onszelf. Ons credo is: doen waar je goed in bent. En dat is precies de reden waarom u ook in Stolwijk voor ons bouwbedrijf moet kiezen!

De professionals van ons bouwbedrijf

Bouwbedrijf de Winter heeft al ruim 25 jaar ervaring in de bouwbranche. Ons team bestaat uit een aantal enthousiaste en deskundige vakmensen. Stuk voor stuk professionals met oog voor detail en perfectie. Tevens leidt ons bouwbedrijf als erkend leerbedrijf jong talent goed op. Jonge medewerkers krijgen de kans zich te ontplooien door de schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven te zijn. Ook houden wij altijd de vakbekwaamheid van onze medewerkers op peil.

Een aanbouw bij uw woning

Het kan zijn dat u een grotere woonkamer wilt. Of wellicht meer speelruimte voor uw kinderen. Een aanbouw aan uw woning in Stolwijk kan dan een oplossing bieden. De leefruimte van uw huis kan dan aanzienlijk vergroot worden. Afhankelijk van de manier waarop uw woning is gebouwd en waar u de aanbouw wilt hebben, kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Een aanbouw is vaak een goede investering in uw woning, aangezien de prijs aanzienlijk kan stijgen. Ons bouwbedrijf kan een begroting maken van de kosten van een eventuele aanbouw van uw woning in Stolwijk.

Van verbouwing tot aan renoveren

Bouwbedrijf de Winter staat ook voor u klaar en pakken elke klus met beide handen aan. Er is veel mogelijk en bent altijd van de beste kwaliteit verzekerd. Een nette afwerking van de bouwklus en zorgvuldige montage staan daarbij centraal. Bekijk hieronder eens een greep uit de mogelijkheden die wij u als bouwbedrijf in Stolwijk kunnen bieden:

  • Dakopbouw
  • Afbouwen van wanden en plafonds
  • Plaatsen van een nieuwe keuken
  • Muurdoorbraak
  • Verbouwing
  • Renovatie

Schakel ons aannemersbedrijf in Stolwijk in

Wellicht is uw interesse gewekt en bent u op zoek naar het beste aannemersbedrijf of bouwbedrijf in Stolwijk. Laten we het eens hebben over uw wensen en mogelijkheden! U kunt het bedrijf bereiken op 018-2338130. Graag bespreken wij met u wat wij als bouwbedrijf in Stolwijk voor u kunnen betekenen!