Bouwbedrijf De Winter 0182-338130

Bouwbedrijf Rotterdam

De juiste keuze

Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer? Bouwbedrijf de Winter staat graag tot uw dienst. Wij zijn nauwkeurig en flexibel en onze persoonlijke en betrokken aanpak maken ons tot een juiste keuze wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Rotterdam!

Tevreden klanten

Bouwbedrijf de Winter is een kleinschalige, betrouwbare onderneming. Omdat we dit graag zo willen houden, werken we continu aan de ontwikkeling van ons bouwbedrijf door kennis en kunde van onze werknemers op peil te houden. Ons bouwbedrijf is altijd gefocust op klantgerichtheid en het beste eindresultaat. Door de korte communicatielijnen, het snel kunnen schakelen en flexibele aanpak zijn vele klanten in Rotterdam u al tevreden voorgegaan.

Bouwbedrijf Rotterdam

Geen gedoe

Bouwbedrijf de Winter denkt altijd met u mee. Wij zijn reëel, en geven u altijd een eerlijk advies. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met duurzaamheid, veiligheid, milieu en maatschappij. Een huis is meer dan vier muren en een dak alleen en ons bouwbedrijf zorgt er dan ook voor dat wij van uw huis een thuis kunnen maken.

Van renovatie tot aanbouw, van dakkapel tot fundering: de Winter kent het klappen van de zweep en regelt het ook in Rotterdam voor u. Zonder gedoe.

Ons personeel

Ons personeel is uitstekend gekwalificeerd en de vakbekwaamheid van onze medewerkers wordt op peil gehouden. Bouwbedrijf de Winter is tevens een erkend leerbedrijf en vormt de schakel tussen bedrijfsleven en onderwijs. Iedereen krijgt de kans zich te ontwikkelen en de jongere generatie wordt dan ook gestimuleerd om zichzelf te ontplooien.

Waarom de Winter als bouwbedrijf in Rotterdam?

Wij hopen u ervan te mogen overtuigen dat u bij ons aan het juiste adres bent wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Rotterdam voor uw verbouwing:

  • Betrokken
  • Persoonlijke aanpak
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Eigen contactpersoon
  • Uitgebreid aanbod aan diensten
  • Werkzaam in Rotterdam en omstreken

Aan de slag

Wellicht is uw interesse gewekt en bent u op zoek naar het beste aannemersbedrijf of bouwbedrijf in Rotterdam. Laten we het eens hebben over uw wensen en mogelijkheden! U kunt het bedrijf bereiken op 018-2338130. Graag bespreken wij met u wat wij als bouwbedrijf in Rotterdam voor u kunnen betekenen!